top of page

Even voorstellen

Welkom bij Nicky Ekkebus Fotografie! Mijn naam is Nicky en ik ben gepassioneerd over het vastleggen van de unieke essentie in alles wat ik fotografeer. Of het nu gaat om portretten of producten, mijn doel is om meer vast te leggen dan alleen een afbeelding. Ik streef ernaar om de ziel, de persoonlijkheid, het verhaal achter het onderwerp vast te leggen.

In portretfotografie betekent dit dat ik de unieke uitstraling en persoonlijkheid van iemand probeer te vatten in een beeld. Bij productfotografie streef ik ernaar de unieke eigenschappen en details van het product te benadrukken, zodat het echt opvalt en een blijvende indruk achterlaat bij jouw klanten.

Maar mijn diensten stoppen hier niet. Als ervaren grafisch vormgever voeg ik nog een extra dimensie toe aan mijn fotografie. Of je nu op zoek bent naar op maat gemaakte graphics voor jouw bedrijf, of jouw foto's wilt omzetten in prachtige ontwerpen, ik kan helpen.

Bij Nicky Ekkebus Fotografie is het mijn doel om je niet alleen te voorzien van prachtige beelden, maar ook om je te helpen jouw visie tot leven te brengen. Of je nu jouw verhaal wilt vertellen door middel van portretten, jouw producten wilt laten opvallen, of visueel verbluffende graphics nodig hebt, ik kijk ernaar uit om samen met jou jouw unieke visie te realiseren.

Welkom bij Nicky Ekkebus Fotografie - waar jouw visie tot leven komt.

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
IMG_0399-Edit.jpg

Betaalbaar!

Voor ieder budget is er een fotoshoot beschikbaar. Niet iedereen beschikt over hetzelfde budget of wilt hetzelfde uitgeven. Bij Nicky Ekkebus Fotografie begint een fotoshoot al vanaf €75,-

Professioneel!

Door de opgedane ervaring over de jaren heb ik een goed zicht op wat u wilt en kan ik door middel van mijn kennis een professioneel beeld neerzetten. Met professionele apparatuur en bewerkingssoftware ziet u een kant van uzelf die u nooit voor mogelijk hebt gehouden!

Compleet!

Van begingesprek tot moodboards en de uiteindelijke foto's voor u om te delen. Ik lever een volledig pakket aan waarbij u alleen maar hoeft te kiezen welke foto's u wilt hebben en vervolgens in spanning moet afwachten tot ik mijn deel gedaan heb. 

bottom of page