top of page

Portretfotografie

PORTRET 1 OP 1, GROEPEN

Waarom zou je overwegen om een fotoshoot te doen door een professionele fotograaf?

Als fotograaf en eigenaar van Nicky Ekkebus Fotografie, neem ik portretfotografie serieus, maar met een vleugje plezier. Wanneer je kiest voor een portretsessie bij mij, stap je in een wereld waar jouw unieke persoonlijkheid de ster is.

Ik begrijp dat je misschien denkt: "Nog een foto van mezelf?" Maar hier draait het om meer dan alleen een plaatje. Het gaat om het vangen van die twinkeling in je ogen, die spontane lach, dat onbewaakte moment dat jouw ware zelf onthult. Ik werk hard om een ontspannen sfeer te creëren waarin je je echt op je gemak voelt, alsof je gewoon een koffie drinkt met een vriend, die toevallig een camera heeft.

Bij mij gaat het niet alleen om het vastleggen van hoe je eruitziet; het gaat om het vastleggen van wie je bent. En wees gerust, ik heb alle trucs in petto om ervoor te zorgen dat zelfs die kleine imperfecties, waar je je misschien zorgen over maakt, in jouw voordeel werken. In mijn studio transformeert een fotoshoot in een belevenis, een waar je met een lach aan terugdenkt.

Kies voor Nicky Ekkebus Fotografie, en laat ons samen die momenten vastleggen die jou uniek maken. Want uiteindelijk zijn het die momenten die het leven zo bijzonder maken.

WAAROM KIEZEN VOOR PORTRETFOTOGRAFIE?

In de wereld van Instagramfilters en de makkelijk genomen selfie is het gemakkelijk om te vergeten hoe verfrissend een professionele portretfoto kan zijn. Bij Nicky Ekkebus Fotografie combineer ik humor met professionaliteit om jouw unieke persoonlijkheid vast te leggen.

Portretsessies

1 OP 1 SESSIES 

VANAF 175,00

Wat zit er in dit pakket?

 • Moodboard met inspiratie. (digitaal gestuurd.)

 • Op basis van 1,5 uur shooten. (Per half uur extra €50,-)

 • Op basis van 10 foto's (Foto's bijkopen kost €15,- per foto.)

 • De locatie van uw shoot kan in een studio-omgeving of op locatie. 

 • Uw foto's professioneel bewerkt, verstuurd in JPEG of PNG. (Ik verzend geen originele RAW foto's.)

 • U krijgt van mij een downloadlink met alle geselecteerde en bewerkte foto's na uiterlijk 2 dagen. (Dit is een streven op basis van ervaring. Bij aanhoudende drukte stel ik u op de hoogte.)

 • Ik doe geen boudoir of naaktshoots.

Werkwijze

 • Na het maken van de afspraak gaan we kijken wat uw wensen zijn en ga ik een moodboard maken met inspiratie qua kleuren, locaties en kleding. Uiteraard koppel ik dit terug naar u en kunnen we concreet een beeld krijgen van de fotoshoot.

 • Op de dag van de shoot zal ik door middel van simpele aanwijzingen de posering met u doornemen zodat u zich niet opgelaten hoeft te voelen. Zeker bij eerste shoots kan het onwennig zijn. Ik zorg dat u zich op uw gemak voelt.

 • Als u wilt (en de tijd het toelaat) kunnen we de foto's doornemen op een groter scherm. Uiteraard kunt u de foto's ter plekke uitzoeken.

 • Wanneer ik thuis alle foto's heb geordend stuur ik een link met alle bruikbare foto's in klein formaat en met een watermerk naar u op. U krijgt rustig de tijd om de foto's uit te zoeken. 

 • Nadat u de foto's heeft uitgekozen, kunt u de selectie terugsturen of de bestandsnamen terugsturen zodat ik aan de slag kan gaan met de nabewerking. Na ongeveer 2 dagen (bij 5 foto's) zult u de foto's terug ontvangen, nadat u heeft betaald. 

bottom of page