top of page

Grafisch Design

Uw visie wordtrealiteit

Als enthousiaste fotograaf en grafisch vormgever ga ik elke dag aan de gang met nieuwe klussen. Ik geloof dat het vastleggen van momenten door middel van fotografie een van de mooiste manieren is om herinneringen te creëren die een leven lang meegaan. Maar daarnaast geniet ik er ook van om met mijn creatieve geest aan de slag te gaan om unieke ontwerpen te maken die passen bij de visies van mijn klanten.

Of het nu gaat om het ontwerpen van een logo, een website of het creatief bewerken van foto's, ik zet me altijd voor de volle 100% in om een resultaat te leveren waar mijn klanten trots op kunnen zijn.

Photoshop

Als ervaren fotograaf en grafisch ontwerper bied ik een breed scala aan visuele diensten om je verhaal te vertellen, je merk op te bouwen of je product te presenteren. Maar wat mij onderscheidt, is mijn expertise in Photoshop. Met geavanceerde Photoshop-vaardigheden kan ik elk beeld verbeteren, manipuleren of volledig transformeren om aan je specifieke behoeften te voldoen.

Of je nu op zoek bent naar een subtiele retouchering, een complexe fotomanipulatie, of een volledige grafische ontwerpcompositie, ik kan met Photoshop je visie tot leven brengen. Of het nu gaat om kleurcorrectie, compositing, achtergrondverwijdering of realistische foto-effecten, ik kan het allemaal.

Dus of je nu met mij samenwerkt voor fotografie, grafisch ontwerp of beide, je kunt erop vertrouwen dat ik de kracht van Photoshop zal inzetten om je beelden te optimaliseren en je project naar een hoger niveau te tillen.

Hoe zou ik jou kunnen helpen met Photoshop?

 1. Fotoretouchering: Dit kan het verwijderen van onvolkomenheden, het gladstrijken van de huid, het corrigeren van kleuren, het verbeteren van de belichting en contrasten, en vele andere verbeteringen om de algemene kwaliteit van foto's te verbeteren.

 2. Achtergrondverwijdering of -verandering: Met Photoshop kan ik de achtergrond van een foto volledig verwijderen of vervangen, wat nuttig kan zijn voor productfotografie, portretten of wanneer je een storend element uit de achtergrond wilt verwijderen.

 3. Fotomanipulatie: Hiermee kan ik meerdere beelden samenvoegen, elementen toevoegen of verwijderen uit een foto, of een foto volledig transformeren voor een artistiek of surrealistisch effect.

 4. Grafisch Ontwerp: Ik kan Photoshop, Illustrator of InDesign gebruiken om volledige grafische ontwerpen te maken, zoals posters, flyers, visitekaartjes, social media graphics, banners, enz.

 5. Product Mock-ups: Ik kan realistische productmock-ups maken om je klanten te laten zien hoe hun producten eruit zouden zien in een echte omgeving.

 6. Restauratie van oude foto's: Als je oude of beschadigde foto's hebt, kan ik deze restaureren en verbeteren met Photoshop.

 7. Kleurgrading en stijltoepassingen: Ik kan aangepaste kleurprofielen en stijlen toepassen op foto's om ze een bepaalde stemming of esthetiek te geven.

 8. Prepress en Print Voorbereiding: Ik kan afbeeldingen optimaliseren voor drukwerk, inclusief kleurcorrecties, resolutieaanpassingen, en opmaak voor specifieke afdrukformaten.

Logo design

Als beginnende fotograaf en grafisch ontwerper heb ik een passie voor het vastleggen van beelden en het creëren van visueel aantrekkelijke ontwerpen. Ik ben enthousiast om aan te kondigen dat ik nu ook mijn diensten als logo-ontwerper aanbied.

Hoewel ik nieuw ben in het veld van logo-ontwerp, breng ik een frisse blik en een onstuitbare toewijding aan het werk. Ik begrijp dat een logo het gezicht van je merk is en meer is dan alleen een aantrekkelijk ontwerp. Daarom streef ik ernaar om logo's te creëren die niet alleen visueel aansprekend zijn, maar ook de kernwaarden en de unieke persoonlijkheid van je merk weerspiegelen.

Ik ben toegewijd aan voortdurende groei en verbetering, en ik kijk ernaar uit om samen met jou een logo te creëren dat je merk naar nieuwe hoogten kan brengen.

LOGO 2.png

Wanneer zou ik jou kunnen helpen met een nieuw of aangepast logo design?

 1. Nieuwe bedrijven: Start-ups en nieuw opgerichte bedrijven hebben een sterk logo nodig om hun merkidentiteit te vormen en zich te onderscheiden van de concurrentie.

 2. Herbranding: Bedrijven die hun merkimago willen opfrissen of veranderen, hebben een nieuw logo nodig dat past bij hun vernieuwde merkidentiteit.

 3. Uitbreiding van de diensten/producten: Wanneer bedrijven hun aanbod uitbreiden, kunnen ze een nieuw of aangepast logo nodig hebben dat deze groei weerspiegelt.

 4. Verandering van bedrijfsnaam: Als een bedrijf van naam verandert, is een nieuw logo noodzakelijk om deze verandering te weerspiegelen.

 5. Evenementen en campagnes: Voor speciale evenementen, promoties of marketingcampagnes kan een aangepast logo nodig zijn.

 6. Nieuw publiek: Wanneer een bedrijf een nieuw doelpubliek wil bereiken, kan een herzien logo helpen om deze nieuwe doelgroep aan te spreken.

 7. Modernisering: Oudere bedrijven die hun imago willen moderniseren, kunnen baat hebben bij een vernieuwd, hedendaags logo.

 8. Bedrijfsfusies: Wanneer bedrijven fuseren, is het vaak nodig om een nieuw logo te ontwerpen dat de identiteiten van beide bedrijven vertegenwoordigt.

 9. Consistentie: Bedrijven die hun merkconsistentie willen verbeteren, kunnen een nieuw logo nodig hebben dat consistent is met hun huidige merkstrategie en visuele identiteit.

 10. Professionele uitstraling: Kleine bedrijven of freelancers die een professioneler imago willen uitstralen, kunnen baat hebben bij een professioneel ontworpen logo.

Webdesign

Als beginnende ondernemer ben je je vast bewust van het belang van een professionele website om je bedrijf bekend te maken. Een effectieve website is niet alleen een online visitekaartje, maar ook een krachtig instrument om je merk uit te dragen, je doelgroep aan te trekken en je diensten of producten te promoten.

Bij het creëren van websites voor startende ondernemers zoals jij, begrijp ik dat elk detail telt. Mijn aanpak combineert strategisch inzicht, technische expertise en creatieve flair om websites te creëren die zowel visueel aantrekkelijk zijn als functioneel uitstekend presteren.

Van het kiezen van de juiste kleuren en lettertypen tot het zorgen voor een naadloze gebruikerservaring, ik zal je door elk aspect van het proces begeleiden. Ik zal ervoor zorgen dat je website je merkidentiteit weerspiegelt, aantrekkelijk is voor je doelgroep en geoptimaliseerd is voor zoekmachines.

Ben je klaar om je online aanwezigheid te beginnen en je bedrijf te laten groeien? Laten we samenwerken om een website te creëren waar je trots op kunt zijn.

POWER TODAY WEBSITE.jpg
POWER TODAY WEBSITE TELEFOON.jpg
Scherm­afbeelding 2023-11-14 om 15.47.52.png
Scherm­afbeelding 2023-11-14 om 15.48.41.png

Hoe zou ik jou kunnen helpen met een website?

 1. Online zichtbaarheid vergroten: Door een professionele website te maken, vergroot je de online zichtbaarheid van je klanten, waardoor ze gemakkelijker te vinden zijn voor potentiële klanten.

 2. Merkidentiteit versterken: Een website kan de merkidentiteit van een bedrijf versterken door consistente branding en design.

 3. Gebruikerservaring verbeteren: Goed ontworpen websites bieden een intuïtieve en plezierige gebruikerservaring, wat kan leiden tot een hogere klanttevredenheid en -behoud.

 4. Conversies verhogen: Door strategisch geplaatste call-to-action knoppen en overtuigende content kan een website bezoekers omzetten in klanten.

 5. SEO optimaliseren: Een geoptimaliseerde website kan hoger scoren in zoekmachine resultaten, wat meer organisch verkeer kan genereren.

 6. Informatievoorziening: Een website is een effectieve manier voor bedrijven om belangrijke informatie te delen, zoals openingstijden, contactgegevens, en product- of dienstinformatie.

 7. Interactie met klanten: Websites kunnen interactieve elementen bevatten, zoals contactformulieren, live chat, en feedbackformulieren, waardoor bedrijven op een efficiënte manier met hun klanten kunnen communiceren.

 8. E-commerce mogelijkheden: Als je klant producten of diensten online wil verkopen, kun je een veilige en gebruiksvriendelijke online winkel op hun website implementeren.

 9. Mobielvriendelijkheid: Door een mobielvriendelijke website te ontwerpen, zorg je ervoor dat je klant zijn publiek kan bereiken, ongeacht het apparaat dat ze gebruiken.

 10. Analyse en inzichten: Door analysetools te integreren in de website, kun je je klant waardevolle inzichten bieden in het gedrag en de voorkeuren van hun bezoekers, wat kan helpen bij toekomstige marketing- en salesstrategieën.

bottom of page