top of page
0G8A9994.jpg

Minishoots

Lage kosten, hoge kwaliteit!

Wat is een minishoot?

Niet iedereen heeft evenveel tijd of budget te besteden aan een fotoshoot. Daarom is na veel vraag de minishoot ontstaan! U besteedt maximaal 45 minuten van uw tijd en de rest kunt u aan mij overlaten. U kunt uiteraard kiezen in welk thema u de foto's wilt hebben. Op locatie of in de studio? Misschien zelfs in uw eigen achtertuin of bij uw plaatselijke bloemenpark. U bepaald de locatie, ik schiet de foto's. U kunt in onderstaand formulier aangeven wat u wilt doen. En dan zie ik je graag snel op de dag van de shoot!

Hoe gaan we te werk?

Het is voor mij als fotograaf en videomaker erg belangrijk om te weten wat de wensen zijn van een klant. Ik vraag daarom telefonisch of via de mail een aantal vraagjes die voor mij een beeld vormen over wat je wilt zien in het eindresultaat. Telefonisch heeft wel mijn voorkeur omdat je dan over en weer zaken concreet uiteen kunt zetten. Vragen worden dan ook direct beantwoord.

Als er bepaalde afspraken zijn gemaakt laat ik mensen graag de eventuele offerte tekenen zodat er geen onduidelijkheden meer zijn. Veel vragen betreffen ook de algemene voorwaarden. Die kunnen jullie te allen tijden hier lezen. Pagina opent in een nieuw venster.

Zodra mijn taak duidelijk is en iedereen weet waar ze aan toe zijn ga ik beginnen met inspiratie zoeken en een moodboard maken. Hierin verzamel ik ideetjes over licht, compositie en kleurgebruik. Dit communiceer ik naar jullie toe en zo krijgt het concept steeds meer vorm. En jullie krijgen meer beeld bij de aankomende shoot!

Op de dag vd shoot barsten wij los en maken we er een geslaagde dag van.

Voordelen van een minishoot

In dit pakket.

  • Moodboard met inspiratie. (digitaal gestuurd.)

  • Op basis van 30 minuten shooten. Uitloop van 15 minuten (Per half uur extra €50,-)

  • Op basis van 5 foto's (Foto's bijkopen kost €15,- per foto.)

  • De locatie van uw shoot kan in een studio-omgeving of op locatie. 

  • Uw foto's professioneel bewerkt, verstuurd in JPEG of PNG. (Ik verzend geen originele RAW foto's.)

  • U krijgt van mij een downloadlink met alle geselecteerde en bewerkte foto's na uiterlijk 2 dagen. (Dit is een streven op basis van ervaring. Bij aanhoudende drukte stel ik u op de hoogte.)

  • Ik doe geen boudoir of naaktshoots.

  • Geldbesparend. Niet iedereen heeft hetzelfde budget. Dus wanneer je hoogwaardige kwaliteit foto's wilt, maar er niet teveel aan wilt besteden, is een minishoot uitermate geschikt.

  • Tijdsbesparend. U kunt kiezen voor 30min met een uitloop naar 45min. Wanneer je tijdens het shooten alsnog besluit dat u te weinig tijd heeft, kunnen we altijd besluiten om er wat tijd aan vast te koppelen.

  • Dezelfde voordelen als bij een langere shoot. U zult niet inleveren in kwaliteit. U krijgt dezelfde kwaliteit die iedereen krijgt. Ik neem de tijd voor u en zal van tevoren duidelijk aangeven wat we gaan doen.

bottom of page