top of page

Zakelijke pakketten

Tarieven & informatie

Bij Nicky Ekkebus Fotografie bied ik uiteenlopende zakelijke fotopakketten aan, speciaal ontworpen om uw professionele vereisten te vervullen. Kies uit een reeks pakketten, variërend van korte tot uitgebreide fotosessies, elk met de garantie van hoge kwaliteit en aandacht voor detail. Extra kosten voor reis- en parkeerkosten worden apart berekend. Voor locatiewissels tijdens de shoot, bied ik flexibele tarieven gebaseerd op de afstand. Elk pakket is gericht op het effectief vastleggen van uw zakelijke imago en het versterken van uw merkidentiteit.

Fotografie en videografie in het bedrijfsleven.

Een professionele fotograaf of videograaf brengt een cruciale meerwaarde in het bedrijfsleven. Mijn diensten omvatten niet alleen het vastleggen van professionele foto's in uw bedrijf, maar ook het vertalen van uw bedrijfsidentiteit en -doelen in visueel aantrekkelijke content door middel van video of design. Dit is essentieel voor effectieve marketing, het opbouwen van merkbekendheid, en het versterken van klantrelaties.

 

Met mijn expertise en creativiteit kunt u verwachten dat uw bedrijfsverhaal op een unieke en aansprekende wijze wordt verteld, waardoor u opvalt in de markt. Dit kan leiden tot meer betrokkenheid, een verhoogde zichtbaarheid en uiteindelijk tot groei van uw onderneming.

Heeft u vragen of opmerkingen, via het contactformulier kunt u mij altijd bereiken.

Pakket A

Basis Zakelijk Pakket

Ideaal voor kleine bedrijven of zelfstandigen die hun professionele imago willen versterken. Dit pakket biedt een beknopte fotosessie, perfect voor het vastleggen van portretten en de werkplek. Het is een uitstekende keuze voor het vernieuwen van websitecontent of voor marketingdoeleinden.

Voor meer informatie over productfotografie, lees hier meer.

VANAF €225,00 excl. BTW

Wat zit er in dit pakket?

  • 20 professionele foto's

  • 1,5 tot 2 uur fotosessie

  • Nabewerking inbegrepen

  • Prijs: €225 exclusief btw

  • Reis- en parkeerkosten niet inbegrepen

  • Locatiewissel mogelijk *

* Locatiewissel kosten: Een locatiewissel houdt in dat tijdens de fotoshoot van locatie wordt veranderd. Er worden kosten in rekening gebracht afhankelijk van de afstand: tot 10 km is €30, 10-20 km is €50, 20-30 km is €70. Voor grotere afstanden wordt de prijs in overleg bepaald. Deze kosten dekken de extra reistijd en inspanning nodig om van de ene naar de andere locatie te gaan.

bottom of page